Autobedrijf Kocher

WERKPLAATS

APK-Keuring

Autobedrijf Kocher is een erkend Apk-keuringsstation. We voldoen aan de gestelde eisen en voeren de keuring zorgvuldig en vakkundig uit. Komt u zonder afspraak voor een Apk-keuring dan proberen wij deze direct uit te voeren.
Een Apk-keuring op afspraak is ook mogelijk.

Lees meer

Reparaties

Motorische problemen, storingen, banden vervangen of schade aan uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteur staat voor u klaar om herstel en reparatie werkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Wij kijken graag samen met u naar de oplossing en geven u een reële prognose van de reparatiekosten.

Lees meer

Onderhoud

Voor alle voertuigen is onderhoud noodzakelijk. Zo ook voor uw auto. Door regelmatig een onderhoudsbeurt aan uw auto te laten uitvoeren, kunt u hoge reparatiekosten voorkomen en is de kans op pech te reduceren.Wat het verschil is tussen een olie, kleine of grote beurt? Op deze pagina treft u een overzicht van de diverse pakketten. 

Lees meer

Occasions

Bekijk hier het actuele aanbod van onze occasions.

Lees meer

Deze klanten waren u voor

Vandaag voor het eerst een winterbanden wissel en een kleine beurt laten doen bij Autobedrijf Kocher. Een kleine winter check als service.

Roelanda

Super mooi bedrijf. Ontvangst heel goed en vriendelijk. En legt heel duidelijk uit wat er aan de hand is met de auto en wat de kosten zijn

Dennis

Kon supersnel terecht. Wat een vriendelijke mensen. Ontzettend blij met hun. Heel betaalbaar en zeker betrouwbaar. Heel net bedrijf. Goed bereikbaar en komt echt de afspraken na.

Hanneke